Rigips modèle GIPS este Ambalat intr-un sac de 25 kg. Rigips Model GIPS este o PULBERE de Ipsos de culoare Alba, utilizat in amenajari interioare. Acesta este destination nivelarilor prealabile finisajelor la Interior, reparatiilor stratului suport, inclusiv umplerii unor Gauri. Jak docílit naplnění modelu kvalitními informacemi, které budou reste Aktuální? On možnosti veškeré informace vložit ručně, což Bude časově vdacna náročné, nebo on možnosti využít pluginu Rigips, který obsahuje veškerá Data o konstrukcích. Ta jsou Navíc quelque chose neustále Aktuální, jelikož jsou veškerá Data spravována v reálném čase a automatisk aktualizována v pluginu, který máte nainstalovaný ve svém revitu či archicadu. Pokud Informační modèle předpokládá, že Bude naplněn informacemi o produktech a stavebních konstrukčních prvcích, Musíme Tyto informace do modelu nějakým způsobem přinést. Conditii de aplicare: Temperatura aerului, a materialului si a stratului suport trebuie sa se fie peste 5 ° c si Sub 35 ° c. Suprafata suport trebuie sa fie curata, fara PRAF, fara urme de grasimi, gudroane sau funingine, neinghetata, uscata si protejata de umiditate excesiva. Projektování v BIM s Sebou dále přináší nezměrné výhody v minimalizaci Rizik “kolizí” konstrukcí a TZB ve výškových úrovních. Znamená Take snazší projektové řízení a logistiku na stavbě, a tím snižuje náklady na výstavbu. A nu se aplica peste suprafete din lemn, en plastique sau suprafete vopsite in prealabil (vopsele LAVABILE sau pe baza de ulei, emailuri, vopsele alchidice, etc.).

In cazul suprafetelor vopsite se recomanda indepartarea in totalitate a stratului de Vopsea si tratarea cu Weber GR100. “Building Information Modeling” neboli BIM zvládne mnohem VÍC než Jen 3D obrázek či Projekt budovy. Jedná se o metodiku vytváření projektu budovy. Projekty vytvářené v DNES již tradičních CAD systémech Všichni známe. Presarati produsul in APA curata (niciodata invers), CIRCA 2 kg de PULBERE in aproximativ 1 litru de APA. Asteptati aproximativ un MINUT pentru ca toata pulberea sa fie imbibata de APA. Amestecati manuel sau cu mixerul PANA Obtineti o Masa omogena, fara aglomerari. Dupa amestecare nu se va mai Adauga PULBERE in Pasta rezultata, pentru a se Evita formarea de Bulgari, este INSA posibila adaugarea APEI in Pasta pentru subtierea acesteia.

Pasta nu necesita o a doua amestecare si se poate utiliza in limita timpului de lucru. Temperatura aerului, a materialului si a stratului suport trebuie sa fie peste 5 ° c si Sub 35 ° c. In conditii excessive de Caldura, ventilatie sau frig, in spatiile unde au Loc lucrari de gletuire sau unde suprafetele sunt proaspat gletuite, se vor Lua masuri pentru normalizarea temperaturilor de lucru si reducerea intensitatii curentilor de AER. . V našem videonávodu zjistíte, Jak na BIM plugin RIGIPS Pro ArchiCad: Unelte necesare: Aplicarea se visage Manual, dupa cum este cazul, Cu spaclul sau fierul de glet DIN Otel-inox. Curatirea uneltelor se face cu APA curata imediat dupa folosire. Před instalací Nového pluginu je potřeba odinstalovat původní plugin. Aplicarea se face manuel cu spaclul sau fierul de glet. Se recomanda sa se Lucrezia cu echipament de protectie adecvat: imbracaminte de protectie, ochelari, Manusi si Masca de PRAF.

Suprafata suport trebuie sa fie curata, fara PRAF, fara urme de grasimi, gudroane sau funingine, neinghetata, uscata si protejata de umiditate excesiva.